A Head Spa kezelés nem csupán egy egyszerű szépségápolási eljárás, hanem egy teljes élmény, amely magába foglalja a luxust, a pihenést és az egészség megőrzését. A head spa olyan élményt nyújt, amely kényezteti a testet és a lelket egyaránt.

A Head Spa kezelés során professzionális prémium minőségű termékekkel dolgozunk, amelyek segítenek megtisztítani és revitalizálni a fejbőrt, miközben a hajat is lággyá és fényessé teszik. Ezek a termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek táplálják és hidratálják a hajat és a fejbőrt.

ISMERD MEG A KEZELÉSEKET!6

SZEMÉLYRE SZABOTT, EGYÉNI KEZELÉSI TERV ALAPJÁN FELÁLÍTOTT HEAD SPA KEZELÉSEK

Válassz klasszikus fejmosóban vagy teljes testet masszírozó, vízsugaras ágyban végzett kezeléseink közül! A klasszikus fejmosóban végzett kezelés során egy kényeztető és revitalizáló élményt kaphatsz, amely során a fejbőr és a haj állapotának megfelelő, személyre szabott kezelést kapnak a vendégeink. A kezelés magában foglal egy speciális masszázst egy klasszikus fejmosóban, ami nemcsak ellazítja a fejbőrt, hanem javítja annak vérkeringését is. A teljes testet masszírozó ágyban végzett kezelés során egy komplex, testet és lelket egyaránt ápoló szolgáltatást kínálnak, amely egyedülálló kényelmet nyújt a teljes testet masszírozó körvízsugaras masszázságyban történő ázsiai kezeléssel. A head spa kezeléseket kérheted kiegészítve oxigénterápiával és különböző hajszerkezet regeneráló kezelésekkel a maximális eredmény érdekében!

A head spa mint az összes többi masszázs forma, lazító, stresszoldó és gyógyító hatású és pozitív hatással lesz az egész idegrendszerünkre. Ezt nem csak az idegrendszerünk hálálja meg, de a hajhagymáink is. Ahogy a fejmasszírozó a fejbőrünkhöz ér, a hajhagymáink körül vérbőség keletkezik és ez a vérbőség több tápanyagot és több oxigént szállít a hajhagymákhoz, így azok életerős hajszálakat tudnak növeszteni, fejbőrünk masszírozása az egyik legjobb hajnövesztő mellyel stimulálhatjuk a hajhagymáinkat. A hajhagymák pedig reagálnak a több tápanyagra azzal, hogy gyors hajnövesztésbe kezdenek.

LÉGY TE IS HEAD SPA SZAKEMBER

ÉS VEZESS BE EGY ÚJ SZOLGÁLTATÁST!

Vezesd be a legnépszerűbb hajhullást kezelő terápiát, mely minden típusú hajhullás és fejbőr betegség esetén ajánlott! Az Oxygeni Head Spa olyan újgenerációs szépség- és wellnessmárka, amely magával ragadó élményekkel várja vendégeit a head spa világában. Csatlakozz, és alakítsd ki azt a szentélyt ahol a stressz és feszültség egy pillanat alatt elillan, és ahol a  szépészeti luxus kezelések kényeztető érzése egyesül a fejbőr egészségének revitalizálásával.

Az Oxygeni Head Spa tervezésekor a fenntarthatóság, a kemikáliamentesség, a szakmaiság, az egészség és a személyre szabott kezelések voltak a fő szempontok, így egy olyan koncepció született, amely egyesíti a modern luxust és a hagyományos gyógyító praktikákat.

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?